Nybygning og tilbygning

Vi laver både nybygninger og tilbygninger

Hos Tømrer og Snedker Ole Larsen og Sønner har vi stor erfaring med både nybygninger og tilbygninger – både for private og erhvervskunder. Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når du vælger at kaste dig ud i en ny- eller tilbygning, så vi hjælper dig hele vejen i processen.

Nybygninger

Nybyg er relevant for dig, der eksempelvis skal have bygget et nyt hus fra bunden, en ny carport, en garage, et skur eller lignende. I forbindelse med nybyg er der en lang række faktorer, der skal tages højde for, og det kan være ekstra forvirrende, hvis du aldrig har prøvet nybyg før. Det er derfor vigtigt, at du vælger et tømrerfirma med erfaring til at udføre arbejdet for dig. Hos Ole Larsen og Sønner går vi op i at have en tæt dialog med vores kunder, så alle eventuelle spørgsmål bliver afklaret – så du ender med det rigtige produkt af høj kvalitet, og så du føler, at du hele vejen igennem processen har fået den fornødne rådgivning og en god service. Det er et af nøglepunkterne for os. Der er mange fordele ved nybyg, men en af de mest øjenfaldende fordele er energiudgifterne, som ligger absolut lave ende. Nybyg er også et sundt valg på grund af, at tætheden, det gode indeklima og ventilationsanlæg lever op til alle nutidens love og regler. Dette er især rigtig rart at vide, hvis man har børn. En anden kæmpe fordel ved nybyg er, at du kan få lige det hus, du drømmer om, der dækker de behov, din familie har. Du kan med andre ord få en helt unik bolig, hvor du bestemmer detaljerne.

 Tilbygninger

Har du brug for mere plads i din bolig? Så er tilbygning en god løsning. Hos Ole Larsen og Sønner har vi stor erfaring med tilbygninger. Vi forholder os altid til hele planløsningen – for på den måde at komme med vores bud på, hvor det mest optimalt for dig at få opført din tilbygning. Men i sidste ende er det helt op til dig – for din mening og dine ønsker er det vigtigste. Vores kompetente og professionelle personale kan løse alle tilbygningens opgaver – lige meget størrelse, karakter og/eller placering. Tilbygninger, der kommer fra vores hånd, bliver altid opført i højeste kvalitet, så du er sikret mange år frem i tiden. Vi går til alle opgaver med dyb seriøsitet, og vi leverer altid et solidt tømrerarbejde, samtidig med at vi nøje lytter til vores kunders ønsker og tager dem i hånden igennem processen fra start til slut.

 Skal vi hjælpe dig med dit tilbygnings- eller nybygningsprojekt?

Vi har hos Tømrer og Snedkerfirmaet Ole Larsen og Sønner stor erfaring med både nybyg og tilbygninger, og vi hjælper glædeligt med også at udføre dit projekt. Vi tilbyder nybygninger og tilbygninger i hele Odense, og vi dækker også Fyn. Har du et projekt, vi skal hjælpe dig med, så kontakt os på telefonnummer: 40 28 88 87 eller 21 65 19 07 eller via e-mail: anders@tolos.dk eller peter@tolos.dk.

 

Kvalificerede rådgivere

Både Anders og Peter er uddannede energivejledere under Grøn Erhvervsvækst med speciale i efterisolering, lavenergivinduer, tage og solcelleløsninger.
Derudover er Anders også uddannet BedreBolig-rådgiver, hvilket betyder, at vi som kvalificeret rådgiver kan føre dig trygt og sikkert gennem et renoveringsprojekt med fokus på energibesparelse og fremtidssikring af boligen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at formindske energiforbruget.