Ombygning

Vi leverer professionelle ombygninger

Hos Ole Larsen og Sønner tilbyder vi professionel tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med ombygninger. Vi har mange års erfaring med dette, og gør en dyd ud af at levere en god service, grundig rådgivning og et førsteklasses produkt. Du kan forvente at være med på tæt hold igennem hele processen – fra tanker og idéer til udførelse og færdigt produkt. Vi går meget op i, at du er tryg igennem hele processen og får afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål. Vi tilbyder ombygning for både private og erhverv, og vi kører ud til opgaver på hele Fyn.

 Du bliver mødt i øjenhøjde

Du kan forvente at blive mødt i øjenhøjde af professionelle og kompetente tømrere og snedkere. Vores mangeårige erfaring gør, at vi er vant til at omstille os og agere efter, hvor du er. Alle projekter håndterer vi individuelt, og vi lytter til dig og dine ønsker. For os er alle opgaver lige vigtige – om end de af større eller mindre karakter. Ligeledes er det ikke afgørende for os, om du har erfaring med ombygning eller ej. Vi garanterer en tæt og åben dialog, så du føler dig tryg og ender med det rigtige produkt af høj kvalitet samt en god helhedsoplevelse. Vi slækker heller ej på den gode service – vi ved, hvor vigtig den er. Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Ole Larsen og Sønner, kan du være sikker på, at vi leverer et godt stykke arbejde. Vores slogan er nemlig: ”Fordi godt håndværk betaler sig”.

Ombygning er en smart løsning

Livet igennem ændrer kravene til vores bolig sig. Der kan komme børn til, børn flytter hjemmefra eller der kan komme fysiske skavanker, der kræver en tilpasning af boligen. Ofte fejler boligen ikke noget, men den passer måske bare ikke længere til de behov, man har som ejer eller familie. Her er ombygning en smart løsning. Med en ombygning kan du optimere din bolig og kreere dit drømmehus, som opfylder alle jeres nye behov.

Vi hjælper dig fra start til slut

Det kan være en omfattende og krævende proces at ændre og modernisere sin nuværende bolig, derfor tilbyder vi, at du allerede fra start får professionelle øjne med indover. Hermed sikres du kyndig vejledning, så dine tanker, idéer, ønsker og drømme – kan blive til virkelighed. Vi vejleder dig i, hvad der rent byggeteknisk vil være den mest fordelagtige og optimale løsning for dig, samt bidrage med gode råd til dit projekt. For det er i et samarbejde mellem dig Tømrer og Snedker Ole Larsen og Sønner, dit drømmehus bliver skabt. Vi ser frem til at løse opgaven i samarbejde med dig, og du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak. Vi kan kontaktes på telefonnummer: 40 28 88 87 eller 21 65 19 07. Du kan også skrive os en e-mail på: anders@tolos.dk eller peter@tolos.dk.

Kvalificerede rådgivere

Både Anders og Peter er uddannede energivejledere under Grøn Erhvervsvækst med speciale i efterisolering, lavenergivinduer, tage og solcelleløsninger.
Derudover er Anders også uddannet BedreBolig-rådgiver, hvilket betyder, at vi som kvalificeret rådgiver kan føre dig trygt og sikkert gennem et renoveringsprojekt med fokus på energibesparelse og fremtidssikring af boligen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at formindske energiforbruget.