Renovering

Vi hjælper dig med at gøre dine boligdrømme og renoveringstanker til virkelighed

Renovering af hjemmet – i større eller mindre grad – kan være noget af en mundfuld, og der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på – både før og under en renoveringsproces. Hos Tømrer- & Snedkermester Ole Larsen og Sønner hjælper vi kunderne ubesværet igennem hele processen – fra idé til indflytning. Vi har stor erfaring med renovering af eksempelvis gulve, vægge, lofter samt døre, vinduer og tage.

Hos Tømrer og Snedkermester Ole Larsen og Sønner kan vi løse enhver renoveringsopgave. Vi lægger stor vægt på, at opgaveløsningen lever op til kundernes fulde tilfredshed og vores faglige stolthed.

Fra renoveringsdrøm til virkelighed

Det er vigtigt for os, at de tanker du har gjort dig om dit renoveringsprojekt, ender ud med et flot og professionelt resultat, som både du og vi, kan være tilfredse med og stolte af. For at opnå det bedste resultat bruger vi en del tid på at forventningsafstemme – det, mener vi, er god service. Vi lytter til dine ønsker og udøver rådgivning herefter, som vi har mange års erfaring i. Dette sikrer dig det rigtige produkt af høj kvalitet.

Lad os klare renoveringen – og spar på energiregningen

Det er blevet populært blandt danskerne at renovere og bygge om med et mål om at skabe drømmehjemmet. Mulighederne er mange, og inspirationen er let tilgængelig – online, i boligmagasiner, hos naboen eller venner, men det kan være en stor mundfuld, hvis man er nybegynder i renoveringsregi, derfor er mange stærkere stillet, hvis man benytter sig af professionel hjælp og rådgivning.

Ved et samarbejde med Tømrer og Snedkermester Ole Larsen og Sønner er du sikret de rigtige energibesparende løsninger; udført af erfarne, kvalitetsbevidste og grundige håndværkere.

Vi udfører renoveringsopgaver i det private samt erhverv

Du kan have brug for tømrerrenovering i mange forskellige sammenhænge og til mange forskellige typer af projekter. Sværhedsgraden og størrelsen på projektet kan variere, og du kan have brug for det i både en privat eller erhvervsmæssig sammenhæng. For os er dette mindre afgørende – vi går op i at omsætte dine idéer til virkelighed. Vi hjælper dig igennem hele processen og yder den hjælp, der skal til for, at du får den renovering, der er den rigtige for dig. Vi dækker hele Odense og omegn, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har et renoveringsprojekt, vi skal hjælpe dig med hos Ole Larsen og Sønner.

Vi tilbyder endvidere faste serviceaftaler med en lav timepris og hurtig udrykning, såfremt du eksempelvis står overfor en indbruds- eller forsikringsskade.

Kvalificerede rådgivere

Både Anders og Peter er uddannede energivejledere under Grøn Erhvervsvækst med speciale i efterisolering, lavenergivinduer, tage og solcelleløsninger.
Derudover er Anders også uddannet BedreBolig-rådgiver, hvilket betyder, at vi som kvalificeret rådgiver kan føre dig trygt og sikkert gennem et renoveringsprojekt med fokus på energibesparelse og fremtidssikring af boligen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at formindske energiforbruget.