Vinduer og døre

Vi tilbyder dansk produceret vinduer og døre

Står du og mangler nye vinduer eller døre – måske i specifikke mål eller efter et bestemt ønske? Det kan vi hos Tømrer- & Snedkermester Ole Larsen og Sønner hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring inden for vindue-døre løsninger specifikt til din bygning eller boligforening. Vi tilbyder døre og vinduer af høj kvalitet, hvor der er fokus på funktionalitet, en lang levetid, energibesparelse samt komfort. Alt sammen fra danske producenter. Det er hensigtsmæssigt at anvende danskproducerede døre og vinduer, der passer til dit behov – både for ejendommens udseende, din pengepungs og klimaets skyld. Vi gør en dyd ud af at levere en god service samt rådgivning, så du føler dig helt tryg igennem hele processen – fra idé til færdigt produkt.

 Vi favner både store og små opgaver

Vi tilgår enhver opgaveløsning med samme høje faglige niveau. Er du bolig-, andelsbolig- eller boligforenings-ejer, er du sikret en professionel rådgivning omkring de danskproducerede døre og vinduer.

Alle vores arbejde udføres af vores kompetente og dygtige medarbejdere, der alle har fokus på vores slogan ”Fordi godt håndværk betaler sig”. Vi påbegynder aldrig et projekt, før vi er helt sikre på, hvad dit behov som kunde er. Vores vigtigste opgave er, at vores kunder er glade og tilfredse – så er vi det nemlig også.

Vi ønsker også at hjælpe dig med dit projekt

Vi dækker Odense og omegn og er lokalt placeret i Odense S og SV med eget snedkeri på adressen  Fårebjergvej 38, 5250 Odense SV. Vores dygtige snedkere står altid klar til at hjælpe dig med din opgave, og vi varetager tømrerarbejdsopgaver for både private samt erhverv. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på:

Anders på tlf 40 28 88 87 eller Peter på tlf 21 65 19 07 eller på e-mail: anders@tolos.dk eller peter@tolos.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med nye døre og vinduer.

 

Kvalificerede rådgivere

Både Anders og Peter er uddannede energivejledere under Grøn Erhvervsvækst med speciale i efterisolering, lavenergivinduer, tage og solcelleløsninger.
Derudover er Anders også uddannet BedreBolig-rådgiver, hvilket betyder, at vi som kvalificeret rådgiver kan føre dig trygt og sikkert gennem et renoveringsprojekt med fokus på energibesparelse og fremtidssikring af boligen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at formindske energiforbruget.